2555111494 6978992981 Μεγάλου Αλεξάνδρου 5 Φέρες, Έβρου gaimanilog@yahoo.com

 
ΓΚΑΪΜΑΝΗ ΑΘ. ΕΙΡΗΝΗ
Λογιστικό Γραφείο Φέρες Έβρος
 
 
 
 
Ήρθε η ώρα η εμπειρία χρόνων να βρει το δικό της χώρο. Σε μια εποχή όπου όλα είναι ευμετάβλητα, είναι ακόμα πιο επιτακτική η ανάγκη για προσεκτική και συστηματική δουλειά.

Με εμπειρία λοιπόν από το 2008 στο χώρο, έχουμε δημιουργήσει το δικό μας λογιστικό γραφείο στις Φέρες του Έβρου, το οποίο φιλοδοξεί να βρίσκεται κοντά σε επιχειρήσεις αλλά και σε ιδιώτες παρέχοντας τους λογιστικές και φοροτεχνικές υπηρεσίες, καθώς και συμβουλές με στόχο την διασφάλιση των συμφερόντων τους.
 
 
 
 
 
     
     
 
Οι έμπειροι λογιστές μας

μπορούν να αναλάβουν από την τακτοποίηση μιας απλής φορολογικής δήλωσης έως και τον σχεδιασμό ολοκληρωμένων φοροτεχνικών λύσεων, καθώς και την οργάνωση και επίβλεψη λογιστηρίων για επιχειρήσεις.

Παράλληλα, στο λογιστικό γραφείο μας αναλαμβάνουμε μεταβιβάσεις αυτοκινήτων, αιτήσεις συντάξεων, Μ.Α.Α.Ε. (Κατ’ Επάγγελμα αγρότες) κ.α.
  Συμμεριζόμενοι τις υψηλές απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς, παρακολουθούμε τις εξελίξεις και υιοθετούμε νέες τεχνικές προσφέροντας στους πελάτες μας, πέραν των λογιστικών υπηρεσιών, ένα σύνολο από υπηρεσίες ελέγχου, επίβλεψης και οργάνωσης σύγχρονων επιχειρήσεων.

Μπορείτε να εμπιστευτείτε το λογιστικό γραφείο μας, για οποιοδήποτε θέμα σας απασχολεί. Η εξειδικευμένη ομάδα μας είναι εδώ για να ακούσει το θέμα σας και να σας προτείνει την καλύτερη και πιο συμφέρουσα για εσάς λύση.
 
     
     
 
 
 
 
Επισκεφτείτε το λογιστικό γραφείο μας στις Φέρες

ή επικοινωνήστε μαζί μας για οποιοδήποτε λογιστικό ή φοροτεχνικό θέμα σας απασχολεί και να
είστε σίγουροι ότι θα λάβετε τις πιο έγκυρες λύσεις.